top of page

Qué fem?

“Els nadons són public avui,

no esperem a demà!”

 

Companyia Pels més Menuts  

“…són: curiosos, vius, sensibles, divertits, atrevits, rigorosos, tossuts, fidels, alguns molt àgils i d’altres maldestres, intel·ligents, agraïts, observadors, creatius, exigents, plàstics, dormilegues, aventurers…”

IMG_0508_edited.jpg

Per què fem Concerts als més Menuts de casa?   

Els nadons són persones amb el màxim potencial d’audició i com tothom, necessiten escoltar varietat de sons i timbres de qualitat, estructures riques, estils diversos, harmonies diferents... però quan tenen l’oportunitat d’anar a un concert?

                       

La Companyia Pels més Menuts, ens dediquem a realitzar espectacles i concerts familiars pels infants entre 0 i 4 anys. Els nostres concerts, són concerts amb experiències sensorials compartides entre els Menuts, família i músics. I diem experiències sensorials perquè un concert Pels més Menuts, no només és  música… Els nadons són curiosos i tenen la necessitat vital de conèixer el que els envolta. Aquesta descoberta els arriba gràcies a tenir tots “els porus sensorials oberts” (oïda, vista, tacte, gust, olfacte,...)

Volem que aquest concert sigui una experiència de proximitat, per això els músics i els espectadors es fondran  en un mateix espai. Aquesta disposició on els músics estan envoltats pel públic, permet sentir-se immersos dins l’espectacle, formar part d’ell. Al mateix temps les famílies i els més menuts gaudiran de l’experiència d’intercanvi i complicitat on el descobriment de la musica en viu crearan moments intensos i màgics.

 

La música és 100% en directa i acústica (sense amplificar res).

L’equip artístic de la Companyia Pels més Menuts està format per les següents persones amb molta experiència en el camp del Jazz i l’improvització, el Gospel, i els espectacles familiars.

Faló Garcia i Pellejà: Direcció artística, guitarra i veu

Adrià Bauzó: Direcció musical, arranjaments i saxo baríton

Karol Green: Veu i moviment

Xavi Molina: Clarinet i saxo tenor

Pau Sánchez: Acordió, flauta i saxo alt

Jana Noguera: Ballarina

Andreu Vilar: Vibràfon i percussió

En aquests moments la Companyia

ofereix quatre produccions: 

Soul & Funk pels més menuts

Nadales pels més menuts

Musicals pels més menuts

SÖNS pels més menuts

Concerts pels més Menuts de casa

bottom of page