Molts nens i nenes segurament han quedat bocabadats davant dels colors brillants d’El mag d’Oz i deuen haver ballat amb la cançó Camí de rajoles grogues, un dels títols més populars d’un gènere, el musical, que agrada a tothom, a grans i petits. La companyia Concerts pels més Menuts ha triat un repertori de peces musicals de tots els temps per al seu nou projecte, que vol acostar una altra vegada la música a nens i nenes de fins a qua-tre anys.

NADALES

Un concert per als més petits de la casa amb un repertori de nadales tradicionals catalanes i d’arreu del món adaptat a les necessitat i sobretot l’exigència dels més menuts. Un espectacle per gaudir amb tota la família, i amb un muntatge de proximitat en el qual els músics i el públic compartiran l’escenari amb una disposició que permetrà a les famílies sentir-se immerses dins d’una intensa i màgica experiència musical.

F25C970E-7CAE-4755-925D-CDCCBCF7938C.PNG

SÖNS

Sota una atmósfera onírica, rústica, i circense, SÖNS, vol ser una experiència sensorial per als nadons de casa (0-2 anys) i les seves famílies, amb un format on la proximitat el farà especial, proper i màgic.
Aquest espectacle vol anar més enllà de ser una experiència d’un concert en viu.
Söns és un viatge per diferents escenes musicals, sons, olors, imatges poètiques, hombres màgiques,... un viatge a l’interior dels nostres millors somnis.
El repertori musical serà un recorregut per clàssics de Saint-Saens, Debussy, Txaikovski, Bach, Satie, ... i també peces actuals que faran de banda sonora d’un espai on la poesia sonora i visual es faran realitat.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now