Espectacles

DSC_4407.JPG
LOGO_MUSICALS.PNG

Molts nens i nenes segurament han quedat bocabadats davant dels colors brillants d’El mag d’Oz i deuen haver ballat amb la cançó Camí de rajoles grogues, un dels títols més populars d’un gènere, el musical, que agrada a tothom, a grans i petits. La companyia Concerts pels més Menuts ha triat un repertori de peces musicals de tots els temps per al seu nou projecte, que vol acostar una altra vegada la música a nens i nenes de fins a quatre anys.

IMG_0580.JPG
IMG_0596.JPG

NADALES

LOGO_MUSICALS.PNG

Un concert per als més petits de la casa amb un repertori de nadales tradicionals catalanes i d’arreu del món adaptat a les necessitat i sobretot l’exigència dels més menuts. Un espectacle per gaudir amb tota la família, i amb un muntatge de proximitat en el qual els músics i el públic compartiran l’escenari amb una disposició que permetrà a les famílies sentir-se immerses dins d’una intensa i màgica experiència musical.

IMG_0508.JPG
BMF_MENUTS16__ALTA RESOL·LUCIÓ.JPG

SÖNS

LOGO_MUSICALS.PNG

Sota una atmósfera onírica, rústica, i circense, SÖNS, vol ser una experiència sensorial per als nadons de casa (0-2 anys) i les seves famílies, amb un format on la proximitat el farà especial, proper i màgic. Aquest espectacle vol anar més enllà de ser una experiència d’un concert en viu.
Söns és un viatge per diferents escenes musicals, sons, olors, imatges poètiques, hombres màgiques,... un viatge a l’interior dels nostres millors somnis.
El repertori musical serà un recorregut per clàssics de Saint-Saens, Debussy, Txaikovski, Bach, Satie, ... i també peces actuals que faran de banda sonora d’un espai on la poesia sonora i visual es faran realitat.

Dossier Musicals per als més Menuts

Companyia Pels més Menuts

Dossier Nadales per als més Menuts

Companyia Pels més Menuts

Dossier Soul&Funk per als més Menuts
Companyia Pels més Menuts

Concerts pels més Menuts de casa